Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eléggé eláll a fülem. Van...

Eléggé eláll a fülem. Van valami fülpiercing, vagy ilyesmi, ami visszafogja annyira, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy manó?

Figyelt kérdés
19f
2015. jan. 26. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
takard el a hajaddal
2015. jan. 26. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A fülpiercing és a fülbevaló inkább még jobban felhívja a figyelmet a füledre. Ezért azt nem ajánlom. A fülplasztika megoldja véglegesen. Nekem is volt, ha kell, tudok segíteni.
2015. jan. 28. 17:31
 3/5 A kérdező kommentje:
De tudtommal az nagyon drága. Előbb-utóbb mindenképp lesz, de egyelőre le vagyok égve. Viszont az jó lenne, ha tudnál valamennyi tájékoztatást adni, hogy mégis mennyibe kerül konkrétan.
2015. jan. 28. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Konkrét árat csak a konkrét doki tud majd neked mondani, akihez mész. Attól is függ, az ország melyik részén laksz. Budapesten, Szombathelyen, Szegeden és Debrecenben is tudok megbízható orvost. Nekem Szombathelyen volt 5 éve, akkor 170 ezer volt, de nagyon megérte! Egy biztos: hogy kb. 160 ezernél kezdődik az ár.
2015. jan. 29. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor az még az elkövetkező néhány évben sajna nem lesz opció :/
2015. jan. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!