EZ a táska jó lenne a suliba? (TÖBB ÉS KÉP LENT. )
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe,és erre a táskára gondoltam.Szerintetek milyen?:) Köszi a válaszokat előre is,15/L.:)
2015. aug. 22. 12:27
1/8 anonim válasza:
Én is ugyan ilyeb táskát néztem,szóval a válaszok engem is érdekelnébek!:)
2/8 A kérdező kommentje:
:) :D Azt elfelejtettem leírni,hogy a méretei:45x30x23 cm. Melyik méret mire vonatkozik(magasság,szélesség,stb..)?:D
2015. aug. 22. 12:49
3/8 anonim válasza:
Szerintem jó, ha sportosabb a stílusod.
Én nem cipelném, az tuti, mert rohadt nehéz a sok könyvtől, plusz, ugye nem hátitáska, így esélyes egy jó kis gerinferdülés.
Ha lesz szekrényed, vagy nem kell sok könyvet hurcolászni, illetve nem bejárós vagy, okés.
16L /11.
4/8 A kérdező kommentje:
:) Szia. Igen,sportosabb a stílusom,és lesz a suliban szekrényünk.Köszönöm a válaszod! :)
2015. aug. 22. 12:52
5/8 anonim válasza:
Ha szemből nézed akkor a vízszintes oldal az a 45 a függőleges az a 30 és ha oldalról nézed az a 23. egyébként jól néz ki nagyon :)
6/8 anonim válasza:
Hát én nem ajánlanám mert lefog szakadni a válad, ezt tapasztalatból mondom. Én most leszek 10.-es eddig oldal táskám volt de nagyon meg bántam mert volt mikor alig bírtam vinni úgyhogy most 10.-re váltok hátizsákra.
7/8 anonim válasza:
Nálunk a suliban több embernek is ilyen/hasonló fazonú Nike táskája van, és meglepően sokáig bírják, van, aki már 3-4 éve használja, és még mindig teljesen jó állapotú, csak a szélén kopott ki egy kicsit.
8/8 anonim válasza:
nekem tetszik, és anno az én környezetemben is használtak ilyen táskákat és elég sok minden fért bele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!