Aludhatok már fülbevaló nélkül?
Szerintem még ne vedd ki éjszakára.
Nekem amikor az orromat először lőtték én is kiveszegettem egy pár hét után éjszakára.
Nyilván azt a fémet sem birta túl jól a bőröm, mert mindig gyulladt egy kicsit tőle, de emellett valószínűleg az is gond lehetett és amiatt is gyulladhatott hogy rendszeresen kivettem és addig sem tudta a bőröm szokni hogy benne van valami hanem nyilván forrt valamennyit aztán reggel persze ha kicsit is de a ki be teszegetések miatt az éjszakai ékszer nélküli gyógyulást felsértette.
Most pár hónapja újra lőtték,szépen be is gyógyult(az előzővel ellentétben),ez más fémmel lőtték és szinte az első héten kicseréltem egy talpas bizsura, de nem voltam ugy vele egy éjszakát sem hogy kivettem volna. minden oké vele. A füleimet is kb egy hónapja az egyiket végig tettem helixekkel. Nem vettem ki egyiket sem éjszakára, pedig azelőtt én sem is tudtam fülbevalóban aludni, azóta megtanultam jobb igy a fülbevalók szempontjából. Szerintem ha kiveszegetném több órára éjszakára rosszabbul lassabban gyógyulnának.
Te tudod, de én nem tenném nem is veszem ki még.. Majd egy pár hónap múlva esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!