Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megvennéd vagy spórolnál?

Megvennéd vagy spórolnál?

Figyelt kérdés
Ha megtetszene egy drágább parfüm (20 ezer), ès megtehetnéd, hogy spontán bemenj a boltba és megvedd, meg sem éreznéd, megvennéd azonnal, vagy inkább gyüjtögetnél rá?
2015. aug. 12. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 20ezer forintos parfümre nem spórolnék,mert nálam szóba sem jöhetne! :)

Amúgy,ha esetleg mégis valamiért az lenne az életre szóló szerelmem,akkor pedig spórolnék rá pár hónapot,még akkor is,ha meglenne rá egybe a 20ezer forintom!

2015. aug. 12. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha meg tudnám venni azonnal, akkor minek gyűjtögetnék?

Akkor kell gyűjtögetni, ha nincs meg valamire a pénz vagy másra is kell, ezért nem költhetem el mind.

2015. aug. 12. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Amit bármikor megvehetek, arra miért kéne gyűjtögetnem?
2015. aug. 12. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vennék annyiért parfümöt, de ha feltételezzük, hogy az az illat 'életem szerelme', akkor hazamennék, elgondolkoznék rajta és valószínűleg találnék valami mást, amire inkább költenék, szóval esetleg később spórolnék rá.
2015. aug. 12. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Megvenném, miért is ne, ha nem gond az ára?
2015. aug. 12. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megtehetném, hogy megvegyem, akkor nyilván nem spórolnék rá. :D
2015. aug. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!