Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te már most megvennéd a...

Te már most megvennéd a fürdőruhád?

Figyelt kérdés
A boltok tele vannak az új fürdőruhákkal, bár még csak február van... Érdemes megvenni ha tetszik valamelyik, vagy esetleg jobb várni vele?

2013. febr. 24. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Én megvenném, ha meglátnám az "igazit". :)
2013. febr. 24. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
meg hát mert úszok :D
2013. febr. 24. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:
én tegnap találtam egy nagyon jót a new yorkerbe, de tuti hogy nyáron minden második lányon olyan lesz... :/
2013. febr. 24. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
4 éve keresek nekem tetsző fürdőruhát és semmi... mind egyforma, unalmas, tömeggyártmány. Szóval ha találnék olyat ami tetszik akkor akár a tél közepén is megvenném.
2013. febr. 24. 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem, mert folyózok, és nyárig még jó pár kilót le akarok adni. Majd ha aktuális lesz, akkor veszek.
2013. febr. 24. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
mármint fogyózok.
2013. febr. 24. 17:06
 7/8 sztrecskó ***** válasza:
Én megvenném.
2013. febr. 24. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A világ két legcsodálatosabb fürdőruhája van a birtokomban (mindkettő teszkó gazdaságos) és eszemben sincs újat venni, mindaddig amíg nem találok nekem nagyon tetsző darabot. Nem azért teszkós, mert nem akartam költeni rá többet, egyszerűen ez tetszett. Bejártam a New Yorkertől kezdve, a Calzedonián át, mindent, de egyszerűen nem találtam olyan darabot, amibe beleszerelmesedtem volna. Aztán egy szép napon megpillantottam a szemem sarkából egy fehér alapon, halvány ezüst csíkos fürdőruhát és nem tudtam ott hagyni. A másik kedvenc fürdőruhámmal is hasonló képp esett meg a dolog. (Ezeken kívül még van egy balatoni bazárban vásárolt fürdőruhám, egy sportos O'Neill az úszóedzésekhez és három Calzedoniás.)

Tehát a kérdésre válaszolva, ha nem tetszik úgy egy fürdőruha, hogy biztos vagy benne, hogy még nyáron is tetszeni fog, akkor ne vedd meg, de ha nagyon tetszik, akkor nyilván...

Remélem tudtam segíteni valamit.

2013. febr. 25. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!