Milyen a fürdőruhád? (lányok)
Szín, fazzon, stb.
Az is érdekel, hogy ha pl. mindkét karodat előrenyújtod, akkor be lehet látni a bikinidbe?
(azért érdekel mert fürdőruhát akarok venni, és érdekel a ti véleményetek)
nekem 8 fürdőruhám van:
- fehér, rózsaszín csíkos, megkötős, háromszög alakú felső
- rózsaszínes barnás, kockás, mintás, pánt nélküli
- türkizkék csavart felső, nyakban megkötős
- fehér virágmintás felső, egyszínű fehér alsó, háromszögforma, megkötős
- fekete halvány rózsaszín gyöngyökkel, franciabugyis
(ez az 5, amit szoktam hordani, de még van 3)
- fehér alapon színes mintás egyrészes úszódressz, a hátulja nyitott
- fehér színes mintás bikini, ezzel az a bajom, hogy hülyén barnulok benne, mert fura a fazonja
- rózsaszín egyszínű bikini (ez már elég régi...)
20L
Nekem 3 fürdőrucim van:
1.(ezt még nyár elején vettem , ezért még nem igazán szoktam meg ezt a fazont , néha le is csúszik , főleg csúszdázáskor)
[link] ilyen a színe , csak középről jön a megkötő és az neonzöld.
2. [link] ilyen a fazon , csak piros és van a melltartó részén egy kicsi sárga virág és valami írás.
3. [link] fazonra ilyen , csak az alja barna kék virággal , a felseje kék barna virággal.
nekem ilyen ha úszok benne akkor a bugyi mindig lecsúszik:S vagy pedig nagyon erősen megkötözöm az oldalán de akkor meg szorít és hátul a pántja is egy kicsit de tetszik és szeretem:)
Fekete háromszög bikini, az alja normál bugyis, nekem ez tökéletes, remélem sokáig kitart még. Ezt hordom már vagy 5 éve.
Volt egy kosaras kockás is, de az nagyon gáz meg ha épp előrehajoltam vagy bármi akkor bizony be lehetett látni teljesen. De ahogy elnéztem ez a legtöbb kosarasnál is így van, mert én is belátok másokhoz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!