Szerintetek sem akkora divat már a műköröm, mint 5-10 éve?
Mintha egyre kevesebb nőn látnék.
Nem tudom igazán megítélni, mert ugye én is öregedtem, ez más korosztály, mint mikor tizenéves voltam. Lehet csak kinőttem belőle.
De tényleg mintha kevesebb lenne, régebben nem volt valami divatos a rövid körmöt színesre festeni, kiemelni. Ma meg kifejezetten divatosnak számít.
Elsősorban nők válaszát várom, mert a pasik sosem rajongtak a műkörömért. :)
Szerintem látszik az, akinek volt már, az másról is meg tudja állapítani, hogy mű vagy nem.
De az igaz, hogy a gél-lakk átvette a hatalmat, ugyanaddig tart, és sokkal olcsóbb.
Nekem is volt egy ideig, és még ha fele annyi pénz is, mint a műköröm, akkor is sok. Ezért megvettem magamnak a lámpát meg az eszközöket, és így olcsóbban kijövök.
Viszont nyáron nekem minden héten más szín kell, és olyan jó lakkot találtam, ami nagyon gyorsan szárad, tartós, és szép fényes, szerintem simán gél-hatású. Pedig olcsó, nem valami Chanelre kell gondolni.
Meg egy csomó drogériás márkának van már gél-hatású lakkja.
Na jó, kicsit eltértem a témától, de igen, ahogy írtátok, jellemzően én inkább fiatal lányokon látom. Fiatalabb koromban én sem voltam képes megnöveszteni a körmöm, csak a műköröm segített, hogy hosszabb legyen. De ma már mindig szép, hosszabb, és sokkal erősebb is, mint tizenévesen.
A műköröm nem káros, főleg nem hosszú távon, mivel a teljes körömlemez átlag 4 hónap alatt cserélődik.
A géllakk pedig valóban tartós 4 hétig, csak igénytelen, ha már annyira lenőtt. :D
műköröm is legalább annyira igénytelen 3-4 hetesen, de vannak, akik spórolásból 6 hétre járnak.
és a műköröm egy jóval vastagabb réteg, így szerintem mg sokkal csúnyább a lenövése, mint egy vékony réteg gél-lakknak.
ennyi erővel a hajfestes sem káros, mert ugyis leno.
de akinek folyamatosan volt műkörme vagy gél lakkja, és leszedeti, az tudja, hogy eléggé elvekonyitja a kormot. 4honapig szenvedsz vele
en ezért nem csinaltatom
na meg az ilyen nagy lenovesek nagyon csunyak, a ferfiak szerint is.. baratnom egyszer mondta, hogy van aki 8hetente jar. szerintetek? addig a korme felén nem lesz mukorom. gusztustalan, aki nem tudja fizetni tartosan, az ne rakasson
A béna körmös vékonyítja el, nem az alapanyag. A jó körmös, meg tudja, hogy nem ész nélkül reszelünk, csak mattítunk. Az én vendégeim is csodálkoztak, mikor nem papírvékony körmökkel távoztak tőlem.
Az meg teljesen normális, hogy a hosszú ideig viselt műköröm után puhábbnak érzi a körmét valaki, hiszen a műköröm erős, merev, nem puhul a víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!