Hogyan lehet szép tusvonalat húzni?
Sziasztok.
Körülbelül 3-4 hónapja kezdtem el szemhéjtusokat használni. De egyszerűen katasztrófa, hogy miket művelek velük. Rengeteg képet, videót néztem már meg a szép, egyforma tusvonal meghúzásáról, de nekem nem akar összejönni. Próbálkoztam olyan módszerrel, hogy cellukszot ragasztottam a szemöldököm végéhez és a szemem sarkához... De egyszerűen nem sikerül. Mit tudtok tanácsolni? Hogyan tudnám végre szépen megcsinálni?
Szia,én sem tudom megcsinálni szépre,de szerintem nekem a szemhéjamban van a hiba,olyan fura,egyszerűen sehogy nem áll jól,még ha egy szebb össze is jönne :( Szóval én ezt hanyagolom :( :D
17L
Nem tudom milyen stílusra gondolsz, de ha erre, akkor próbáltad már kanállal? :)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Fél óra küszködés után a tükör előtt negyedév után sikerült nagyjából megcsinálni....
Utolsó! Nem próbáltam még, de csak még hallani se hallottam róla. köszönöm, hogy elküldted a linket! :)
Gyakorlat teszi a mestert.
Úgyhogy gyakorolj csak! Szánj rá több időt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!