Diamond nail és CN termékek keverése esetén mi lesz?
Figyelt kérdés
Pröbáltam régen mixelgetni de levegős lett és az alsó rétegek megkötés nélkül felváltak a fixált alól. A dn és cn viszont hasonlónak tűnik. Ne hurrogjatok le kérlek, megyek majd tangira. Csak érdekel. Köszönöm.2015. júl. 31. 21:28
1/2 anonim válasza:
Nem azonos a minőség és az összetétel sem. Szerintem ne keverd a kettőt, az árak sem különböznek jelentősen...Én cn anyagokkal dolgozom, elégedett vagyok a termékekkel, a vendégeim is szeretik,nem törik, nem válik le, rendesen megköt minden.
2/2 anonim válasza:
A CN tényleg az egyik legjobb. Alapvetően ha minden réteget külön normálisan megkötsz nem kéne "kompatibilitási" problémának lenni. ez olyan, mintha azt mondanám, hogy miss sporty lakkra nem tehetek Rimmel fedőlakkot, mert más az összetétele...
Azért ennyire dominánsan nem mutatkoznak az eltérő márkás dolgok. Legalábbis én még nem tapasztaltam aztán használtam már mindent, mert sokszor vendégek hoznak is anyagot, hogy nekik az a szín kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!