Essence kifutó termékek (2015 nyár) kapható már valahol?
Figyelt kérdés
Állítólag júli 15 után.. én meg egy Rossmannban/Dm-ben sem találkoztam még a leárazásokkal...2015. júl. 21. 21:13
1/4 anonim válasza:
Én pár napja vettem a Müllerben pár cuccot. :) De már alig volt pár darab, egy csomó el volt fogyva. :/
2/4 anonim válasza:
Igen, már vannak. Mondjuk mindenhol full le vannak fosztva, vagy már ki sem tudták rakni... a meghirdetett szemhéjpúderpalettákat egy helyen sem láttam, pedig 4 üzletet végigjártam tegnap. A hajszínező krétából is csak egy db volt az egyik színből a négy közül (mondjuk azt csak Müllerben lehet kapni). Amúgy Rossmannban és Müllerben is láttam már.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajnos ezek szerint csak mifelénk vannak eléggé elkésve a dolgot... csak egy Rossmann és egy Dm van, de azokban még teljes áron vannak kint a cuccok, pedig minden nap elmegyek oda ebben a dög melegben, ami 45 perc buszozás, és több, fél óra séta - csak ODA... :D :S
2015. júl. 23. 12:29
4/4 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az eladókat,hogy mikor lesz náluk a kiárusítás-vagy lesz e egyáltalán? Megspróbálnál egy kis időt magadnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!