Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez még elfogadható egy 7....

Ez még elfogadható egy 7. -esnek? (lent)

Figyelt kérdés
Mostanság egyre több animét kezdtem nézni.Nagyon tetszik a lányok szeme:) mármint, az animékben..olyan kis ártatlan, nagy szemük van *o* gondolkodtam azon, hogy ezt hogy tudnám az én szemeimen megcsinálni úgy, hogy ne legyen túl feltűnő.Úgy csináltam meg végül, hogy kihúztam a felső vízvonalam(alsót semmiképp, attól csak kissebbnek látszana a szemem) ettől dúsabbnak hatottak a szempilláim.Ezután nagyon vékonyan egy tus ecsettel és egy zselés tussal húztam egy vonalat s szempilláim fölött.(szempillatöveket ceruzával) a szemrim közepén volt a vonal a legvastagabb, így kerekítve a szemem.A végére semmi farkincát nem tettem, mert az nyújtotta volna.Majd spiráloztam, illetve egy kicsivel sötétebb púderrel, mont a bőröm színe, tettem egy kis árnyékot a szemem alá úgy, hogy egy picit ez is dobjon a "kerekségén" vagy hogy mondjam.Egyáltalán nem feltűnő, mert a lehető legfinobban csináltam.Nővérem meg is jegyezte, hogy nagyon jól mefcsináltam, és hogy jól áll :) Azt mondta, egyáltalán nem erős, pont elfogadható egy 13 évesnek.Szerintetek mejet suliba is?Tényleg nem erős, mégis..fob a tekintetemen vagy hogy mondjam:D
2015. júl. 31. 20:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a betűk elírásáért, telefonról írtam, és siettem :)
2015. júl. 31. 20:14
 2/5 anonim válasza:

Kuldj kepet es megmondom,hogy durva-e

Amugy en is olyan szemet akartam,mint az animefigiraknak,es en azt csinaltam,hogy also vizvonal feher szemceruza,ez megnoveli+alatta fekete tussal egy vonal es kesz.Ha meg extremebbet akartam,akkor az ala meg egy kis fekete szemfestek,hogy kerekitse,bar igy kisse almosnak is tunsz.

[link]

Itt egy kep,ez eleg extrem,suliba nem csinalnam meg,de szerintem egy cosplayhez siman jo.

2015. júl. 31. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kuldessz rola kepet? *-*
2015. júl. 31. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, holnap megcsinálom újra, és küldök:)
2015. júl. 31. 20:50
 5/5 anonim válasza:

Ha neked tetszik,csináld.

Most komolyan a kinézet nem kell hogy korfüggő legyen?ma már semmi sem az..

2015. júl. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!