Hány éves kortöl elfogadható a smink (tobb lent)?
Ha tényleg csak egy kis próbálgatásról van szó én is 7.-8. osztályt mondanék. Szerintem én is akkor álltam neki anno "sminkelgetni". Viszont én szemeruza helyett a szempillaspirált ajánlanám.
Saját tapasztalat, a szemeruza csak ront a megjelenésen, fõleg, ha az alsó vonalon használod és fõleg, ha nem nagyon tudod még hogy kell használni. Egy felül kiszemceruzázott szemnek sincs sok értelme, elkenõdik, stb.
A szempillaspirál viszont szépen kiemeli a szemed, de igényes, visszafogott hatású. Ha most lennék tini, inkább azzal kísérletezgetnék. : )
szerintem is spirál ajánlott inkább, mert azt nehezebb elrontani. a szemceruzát a legtöbb tini csak alul és vízvonalon használja, de az nem szép.
és azzal vitatkoznék, hogy felül kihúzva nincs értelme, mert van. az még akkor is jól tud kinézni, ha alul nincs kihúzva. és egy jó szemceruza nem is kenődik, fakul. ajánlom az essence long lasting cerkát, nem kenődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!