Baj a körömlakk?
Szóval ápolónak tanulok jövőre és azt akarom kérdezni hogy baj-e ha egy ápolónőnek színes a körme..NEM műköröm meg nem nagy, csak színes :)
18l
Hát engem speciel nem zavarna, de egy idősebb generáció tagját már lehet. Ha viszont halványabb színnel próbálkozol (rózsaszín, egyéb pasztelszínek), akkor nem hiszem, hogy annyira kiakadnának rajta.
18/l
Elvileg szabály szerint semmilyen körömlakk nem lehet,még átlátszó sem. Mert azon megtapadnak a bacik és elvileg a fertőtlenítő nem viszi le róla. Az,hogy milyen színeket tolerálnak az osztályfüggő, én dolgoztam olyan helyen,ahol átlátszót sem engedtek, ahol most vagyok viszont engedik, jelenleg pink körmöm van, kolléganőmnek meg sötétkék. Gyakorlat alatt semmiképp ne lakkozz feltűnővel,mert a gyakszivezető lemosatja. És vizsgán pláne nem szabad! Egyébként a betegeket nem zavarja, sőt, meg is dicsérik mindig..az idősebbek is. :) Nem ezen fog múlni a munkád.
26/ ápolónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!