Mutatnátok olyan karórát, ami tetszik nektek?
Én mechanikus "hívő" vagyok, szóval egy szép bőrszíjas, zafírüveges, elegáns automata Certina-t, vagy Tissot-t vennék ennyiből. De ez a te stílusodtól úgy látom távol állna.
Ha neked tetszik az a Citizen (amit szerintem még a fiad is hordhat majd, jó kis óra), akkor miért nem azt veszed meg?
Bőr vagy szövet szíjas órát nem vennék, mert beszívja az izzadságot és büdös lesz.
Ha pénz nem számítana, akkor valszeg egy Rolex Daytone Blackout Concept-et vennék (kb 20.000 EUR) ha kicsit spórolni szeretnék, akkor pedig egy Brietling Navitimert (6000USD).
Citizenben amit találtam Brietlinghez hasonló óra 200k körül van, Seikoban pedig csak 70-100k (411-es modell).
Amit linkeltél Casio az is meglepően jól néz ki ezért az árért!
Az a poén egyébként h aranyozott óra semmivel nem kerülne többe, de állítólag kopnak és Pesti aluljáróban már nem mernék végigmenni vele LOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!