Lányok, mi a véleményetek ezekről a gatyákról? Mutatnátok olyat, ami tetszik?
Figyelt kérdés
(természetesen az utolsóból a rózsaszínűt hanyagolnám)
Itt van egy bővebb választék:
De mutathattok az egész Zarából, vagy akár teljesen más oldalról. Légyszi írjatok kort is.
2011. aug. 23. 14:26
1/17 anonim válasza:
de miért kell ilyen szűk? olyan bugyután néz ki :D
Nekem a kicsit bővebb Levi's farmerok sokkal jobban bejönnek egy pasin :D
2/17 anonim válasza:
tényleg lehetne bővebb de a sárgának klassz a színe :D
3/17 anonim válasza:
nekem nem tetszik egyik sem szerintem ezek egyáltalán nem férfiasak és szexisnek SEM mondanám. De ha ez tetszik neked hordjad a lényeg hogy jól érezd magad benne de ne legyél benne biztos hogy a csajok fognak ebbe megbámulni ..
5/17 anonim válasza:
Tetszenek. de egy kicsit szűkek egy fiúnak/férfinak.
6/17 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem, hogy jobb, ha egy kicsit kiemeli a lábizmaimat.
Amúgy nem szorítanak. Meg fentebb is teljesen rendben van. Egy kicsit lejjebb tolom max. Meg olyan alsógatyit veszek, ami nem gáz, ha kilátszik, meg viccesek
2011. aug. 23. 15:32
7/17 anonim válasza:
kva jó, de sárgát csak akkor vegyél ha van hozzá való ruhád! tényleg nagyon jó. jó a fazonja! 16f
8/17 anonim válasza:
nekem is tetszenek. és nem baj, hogy szűkek. 15/L
10/17 anonim válasza:
szerintem ezek a nadrágok még ezen a férfin is szűkek, pedig nagyon piszkafa lábai vannak, gondolj bele, ha neked izmos a lábad, úgy nézne ki rajtad, mint egy cicanadrág. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!