Lányok, mi a véleményetek ezekről a gatyákról? Mutatnátok olyat, ami tetszik?
Figyelt kérdés
(természetesen az utolsóból a rózsaszínűt hanyagolnám)
Itt van egy bővebb választék:
De mutathattok az egész Zarából, vagy akár teljesen más oldalról. Légyszi írjatok kort is.
2011. aug. 23. 14:26
11/17 anonim válasza:
HURRÁ! Köszönöm lányok! Végre igazolva van, hogy az ilyen fazonú nadrágokra csak a fiúk buknak. :P Szerintem írtó jól néznek ki, bár nem az én stílusom.
Az olyan vékony srácok, akik ezeket fel tudják venni, megérdemlik. Minél több fiú hordjon ilyet, én majd csak a szememet legeltetem! Nagyon jól áll a fiúkon, na :P
F/18
12/17 anonim válasza:
Ja igen, és tényleg nem férfiasak ezek a nadrágok. És amint olvashattad, erre tényleg csak a fiúk (én) bukok :P Szóval még ilyeneket! :P
(előző)
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
jok:)
de told le őket kicsit:)
17l
15/17 anonim válasza:
Szerintem túl szűk! Egyáltalán nem jön be pasikon a feszülős naci!
15/L
16/17 anonim válasza:
Eszméletlenül jól tud kinézni, ha tudod hordani. :D Amúgy nekem tetszenek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!