Ha a lábatokon kifestitek a körmöt, az mindig ugyanolyan színű, mint a kezeteken?
Eddig nem festettem a lábamon, de most a nyári szandákban tetszik a színes köröm.
Viszont a lábamon sokkal kevésbé kopik, mint a kezemen, sőt semmi baja, ezért lusta vagyok leoldani és újrafesteni más színnel.
Nagyon gáz, ha nem egyforma színű? Ti hogy szoktátok?
nem is tudom, hát hogy összeillő legyen a kettő.
én például azt sem szeretem, ha a körömlakkom nem megy a ruhámhoz.
A business dress code-ban van, hogy összeillő kell, hogy legyen, azon kívül nem.
De nekem van olyan, hogy minden ujjam más színű, vagy két színt cserélgetek.
Mellesleg nem tudom, hogy érted, hogy megy a ruhádhoz. Tehát ha sárga a ruhád, sárga a körmöd, vagy olyan színű, ami megy a sárgához?
olyan, ami megy hozzá.
de néha már ezzel sem foglalkozom, nem mindig van erőm és időm lemosni és újat felkenni.
meg most nagyon bevált a Miss Sportynak a Clubing Colour palettája, pillanatok alatt megszárad és tartós is, ezért nem akarom 1-2 naponta lemosni. Az 5 munkanapot simán kibírja, max. ráhúzok egy réteget.
Én bár körmöshöz járok,de mindig ugyanolyan színűre csináltatom meg,számomra így esztétikus vagy nem is tudom. Nagyon zavarna ha a kezemen mondjuk bordó lenne a zselé a lábamon pedig pink,de még talán az enyhén eltérő árnyalatok is zavarnának.
A kezemen kb 3 hetente kell újracsinálni,míg a lábam simán kibírna 5-6 hetet is (reszeléssel),de mindig egyszerre csinálunk újat.
Amúgy máson nem tartom gáznak,de az biztos,hogy senkin sem tetszene ha ezt látnám :) Az viszont ne érdekeljen,hogy ki mit gondol,ha téged nem zavar akkor ne szenvedj vele (márha számodra a lakkozás szenvedés:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!