Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek mi az oka, hogy...

Szerintetek mi az oka, hogy valaki sminkkel is ugyanolyan ronda, mint smink nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan csak sminkkel szépek, de rajtam még az sem segít, pedig sminkest is felkerestem már, mégsem hozott pozitív változást. Miért nem segít egy kicsit sem a smink? Én lennék a legrondább a világon?

2015. jún. 13. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:

minden sminkesnek más az ízlése, szóval lehet, hogy nem azt hangsúlyozta ki, amit kellett volna.

sokféle smink létezik. nekem pl. a sok szemceruza nagyon nem áll jól.

de egy kis pirosító, spirál mindenkinek jól áll.

2015. jún. 13. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem volt még előnyös sminked. Vagy csak magad nem látod szépnek sehogy sem.
2015. jún. 13. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a sminknek az a lényege hogy optikailag szépítsen , de a smink az nem fog segíteni hogy megváltoztasd az arcod .. Az orrod formája a szád a szemeid távolsága az arcformad megmarad , azt nem

Fogod tudni megvaltoztatni , a smink kicsit meg szépít de nem

Hoz jelentős változást , szoval fogad el magad olyannak amilyen vagy vagy mutesd meg magad hogy jol érezd magad a borodben ha valamivel nem vagy megelegedve ... En mast nem tudok tanácsolni . Privátba egy képet magadról hoy hogy is nézel ki . Létszives ; kiváncsi vagyok rad , biztos nagyon szep vagy , mindenkiben van vlmi csodálatos . Es az a lényeg hogy akivel vagy az legyen veled megelegedve , de először magaddal legyél megelegedve mert ha nem

Vagy akkor mas se lesz veled :/ biztos szep vagy . Nem

Szabad ilyet irni h te vagy a legrondább ; ez hulyeseg .

2015. jún. 13. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
De rengeteg olyat láttam aki csúnya volt, sminkkel meg tök szép lett. Volt olyan akinek kicsi, "beesett" szemei voltak aztán sminkkel nagyok és szépek lettek.
2015. jún. 13. 19:06
 5/8 Nesi81 ***** válasza:
Kísérletezd ki neked melyik sminkelési mód az, ami megfelel. Olyan nincs hogy semmi nem áll jól:)
2015. jún. 14. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
amiket írtál, ilyeneken lehet javítani optikailag sminkkel. elemezd az arcod, és keress aszerint sminktippeket.
2015. jún. 14. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Itt is durva a változás.

2015. jún. 14. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert rosszul rakja fel, a színek nem illenek össze, túl sok, vagy lefolyt a szemceruza.
2015. jún. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!