Szerintetek a BBkrem ugyanúgy hat a bőrre mint az alapozó? Tehát károsítja, eltomiti a porusokat? Vagy ugyanolyan mintha bekennem hidratalokremmel? Tapasztalatok jotanacsok jöhetnek!
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nekem az alapozó sz*r volt, pattanásos volt az egész fejem, a BB krémtől nincsen semmi baja a bőrömnek.
2/5 anonim válasza:
Inkább olyan mint egy hidratáló és jó hatása van, pl amit én használok (Essence) az segít a pattanások leszárításában, mitesszereim is eltűntek az arcom bizonyos részeiről. Az alapozók meg pont előhozták ezeket, szóval azt már nem használok. Skin79 BB-m is nagyon jó, attól a szeplőm halványult, és az sem okozott semmi bajt. Garnier viszont nagyon rossz, attól nem csak pattanások, hanem piros foltok is lettek az arcomon. Szóval nem mindegy milyet veszel.
3/5 anonim válasza:
gondolom a reklàmozott BB krémre gondolsz. én kipróbàltam, a bõrömnek semmi baja nem volt nem lett pattanàs sõt még az illata is nagyon jó :)) de mivel elég dràga kerestem ahhoz hasonlót: dm balea szinezett hidratàló krém, szerintem kb ugyan az :) sokkal jobbak mint az alapozók, és szàraz sem lesz az arcod
4/5 anonim válasza:
Akkor ez a BB krem nem károsítja a bort? És hidratalonak is jó? A pattanásos bőrön segT mármint nem csak elfedi hanem leszáritja?
Akar egy 13 éves is használhatja? Nem fogja vele tönkretenni a bőrét?
13/l
5/5 anonim válasza:
A BB krémek lényegében színezett hidratálók. Ilyenkor nyáron feltétlenül olyat válasszatok, amiben magas a fényvédő faktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!