Jó vagy rossz ötlet?
sziasztok.
évek óta vágyok egy nyelvpiercingre. anyu nem engedi.. max akkor, ha évvégén 4,5 leszek.. de az nem fog összejönni.
most azon gondolkodom, h ha lesz pénzem belövetem titokba.. fogszabályzóm van, szóval kicsit pösze is vagyok.. annyira nem vészes már.. csak nagyon ritkán ejtek hibát. (lány vagyok) és nem beszélek nagyon nyitott szájjal. inkább "orrom alatt." és nem is beszélek anyummal annyit.. szóval szerintem nem venné észre.. de nemtudom, félek, ha észreveszi, akkor kiakad, és áhh.. még arra gondoltam, hogy most köldök pirercinget csináltatok.. azt nem veszi észre biztosan. és akkor nyáron lövetem be egy buli előtt a nyelvembe a piercinget, mert akkor másnapra kicsit megszoknám.. szerintetek mit tegyek? melyik ötlet jó? van jobb ötletetek? segítsetek pls.:) köszönöm.:)
mondd meg neki hogy nem érdekel a véleménye, és hogy te ezt szeretnéd, és azon gondolkozol hogy megcsináltatod titokban, szóval ígyis úgyis meglesz, annyi választási lehetőséget kap, hogy tudni akar róla vagy nem..
erre a rossz válasz persze az hogy
mit képzelsz hogy szemtelenkedsz velem?! büdös kölyök takarodj a szobádba! és nincs zsebpénz 2 évig!!!
de talán megéri...
ha belöveted, észreveszi, mert még pöszébb leszel.
attól h tesódnak nem úgy volt..
meg ha buli előtt akarod rem tudod h nem ihatsz rá alkoholt.
nekem van évek óta több helyen is, a nyelvemben is, nem egy nagy cucc, ráér az akkor is ha jó lesz az átlagod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!