Szerintetek a születési év tetoválása alkarra valami jó betűtípussal nem rossz ötlet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 12:45
2/11 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam hogy kiegészítem valami szöveggel, alá
2009. okt. 10. 12:54
3/11 anonim válasza:
Rossz ötlet,ha már tetováltatsz vmi olyat csinálj ami szép vagy jelent neked valami,egy idézet v akármi,de a születési éved?! ne csináld
4/11 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, nekem tetszik jelent valami az az évszám, amikor születtem, főleg hogy írtam, alá szeretnék valami szöveget is
2009. okt. 10. 13:20
5/11 anonim válasza:
most ezt komolyan tőlünk kérded? szerintem se, de ha akarod, rajta! ennyi.
6/11 anonim válasza:
Azt tetováltasd magadra aminek a jelentése számodra fontos, örök emlék. Ha neked ez a születési dátumod, akkor hajrá..
7/11 anonim válasza:
kis egoista... szerintem hülyeség, nem tudod megjegyezni mikor születtél? ha vki a gyereke születésének évszámát tetováltatja magára, annak több értelme van (nem sokkal)
8/11 anonim válasza:
sztem sem vmi jó 5let. nekem akarma számom van(ami kiszámithato a születési dátumból)
bár én nagyon ezós vagyok, aki nem az, annak ez sem jelent semmit ugyh...
9/11 anonim válasza:
Őszinte leszek, szerintem baromi gáz. Láttam már ilyet...khm...
Ettől már csak az rosszabb, ha valaki az aktuális szerelme nevét tetováltatja magára (huszonévesen, egy átbulizott hétvége után...) :)
Ha jobban belegondolok, eleve a tetoválást sem tartom jó ötletnek. De ez az én dolgom, az meg a tied, hogy végül mit csinálsz magaddal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!