Lehet bajom ha 3 hét után kicserélem a füllbevalót a frissen kilőtt fülemben?
Figyelt kérdés
szerdán lesz 3 hete hogy kilőtték mindkét fülemet és azt mondta a nő kb 4 hétig legyen benne ez a "gyógyfüllbevaló"
lehet valami következménye annak ha 3 hét után lecserélem a sajátomra?
2015. júl. 20. 00:55
1/2 anonim válasza:
Jobb, ha mindent úgy csinálsz, ahogy mondták. 1 hétig még eltudod hordani a "gyógyfüllbevalód" nem?
2/2 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, legalábbis nem halálos. :D Max begyullad a füled. Vigyázz rá, hogy ne rakj bele rögtön bizsut, mert ha még nem gyógyult be a seb, még nyílt, gennyedzik (pár embernek elég lassan gyógyul) vagy valami problémád van, ne vedd ki! :) Alaposan mosd meg, forgasd a fülbevalódat és én speciel elsőnek ezüstöt raktam bele, mert nekem érzékenyebb a fülem.
Ha úgy érzed, hogy nincs gond, akkor nyugodtan cseréld, de elsőnek mondjuk én megnézetném azért azzal a nővel. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!