Szóval ha ide szeretnék szúratni azt csak piercer csinálja meg, vagy akár egy kozmetikában is elkészítik? Illetve orvosi fém kell bele? Mindent szeretnék tudni, mielőtt elmegyek.
2011. jún. 8. 21:24
1/6 anonim válasza:
piercer szúrja, szerintem helix pc, bár az szélebben van, és igen, orvosi fém a legjobb bele, de mehet ezüst is vagy arany.
2011. jún. 8. 21:31
2/6 anonim válasza:
Nekem is helixem van, kozmetikus csinálta és meg nem mondanád róla hogy nem porcban van... (Ők porc alá lövik.) Ha kifejezetten porcba szeretnéd mindenképpen szúrasd piercingessel!
2011. jún. 8. 21:39
3/6 anonim válasza:
Szerintem piercingeshez menj. Van olyan kozmetikus, aki szépen meg tudja csinálni, de piercer viszont biztosan. Én még ennél is kényesebb helyre szúrattam (tragus) és pillanatok alatt megvolt, fájni egyáltalán nem fájt. Nekem titánium ékszert raktak bele, mert fémallergiám van (az a legtisztább orvosi fém).
Szimpatikus volt az is, hogy egyszerű fagyasztással érzéstelenítettek, tehát semmi kétes kémiai anyag, fertőtlenítés majd fagyasztóspré. Szóval én mindenképpen piercert ajánlom, mert neki ez a szakmája, míg a kozmetiks meg csak csinál ezt is...
2011. jún. 8. 23:01
4/6 anonim válasza:
Én is a piecert javaslom, az a biztos és kellő gyakorlata is van az ilyesmiben. Nekem volt pár helyen (nyelv, orr, köldök, fülemben plusz 2 a normálon kivül) Egyik sem fájt.
2011. jún. 9. 02:57
5/6 anonim válasza:
kozmetikussal csináltattam és semmi gondom nem volt vele...van, akinek nagyon sokáig fáj...ismerek olyat, aki több mint fél éve nem tud azon a fülén aludni...nekem egy hétig ha fájt, és azota semmi bajom nincs vele..:)
2011. jún. 9. 09:01
6/6 hot_kiss válasza:
Azután is érdeklődj feltétlen, hogy kivel szúratod, érdeklődj a munkái iránt, ne csak az ékszerről!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!