Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a teendő az ezüstgyűrűvel?

Mi a teendő az ezüstgyűrűvel?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá, és sose hordtam semmilyen ékszert. Mire figyeljek ha ezüstgyűrűt hordok? Érheti víz? Nem színeződik el, ha mégis, akkor hogy kell megtisztítani, h újra fényes legyen?
2011. máj. 22. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Érheti viz. Ha nagyon megszürkül, megfeketedik akkor szódabikarbónás vizzel gyönyörű fényesre megtudod tisztítani.
2011. máj. 22. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyógy és termálvíztől kíméld, mert ha kénes a víz akkor bebarnul. Idővel minden ezüst kicsit megfeketedik, de semmi baj, mert nagyon egyszerű házilag tisztítani.

Fogsz egy üvegtálat, kibéleled alufóliával, belerakod az ezüstholmit, rászórsz szódabikarbónát és egy kis sót, majd felöntöd forró vízzel és hagyod ázni kb fél órát. Kiveszed, megtörlöd és olyan mintha új lenne. Alufólia azért kell, mert jobban tapad hozzá a kén, mint az ezüsthöz.

2011. máj. 22. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én fogkrémmel tisztítottam meg egyszer...de lehet bizsu volt :S mind1...ki kell próbálni.
2011. máj. 22. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

fürdőszobát takarítottam, és a hipó miatt teljesen fekete lett! teljesen bepánikoltam, de anyu mondta, hogy van itthon szidol, és ha azzal dörgölöm, szép fényes lesz :) és tényleg! szebb lett mint újkorában :)

[link]

2011. máj. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!