Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Cheek piercing mennyire fáj? :D

Cheek piercing mennyire fáj? :D

Figyelt kérdés
Nemrég csináltattam septumot és majdnem beledöglöttem. xd Nemvagyok az a nagy fájdalomtűrő típus.:S Ígyis-Úgyis megcsináltatom csak kiváncsivagyok mire számítsak. 17/f

2015. júl. 16. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegyik túlélhető, nekem nincs cheek-em, de csináltattam egy industrialt amibe nem haltam bele és elvileg a porc jobban fáj :)

Ha már ott ülsz a székben úgyis mindegy, bemész, leülsz és csak azt az 1-2 másodpercet kell túlélni amíg átmegy a tű aztán csá.

2015. júl. 18. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pár hónapja csináltattam, nagyon féltem, hogy fájni fog. Mégis csak átszúrják az arcom. Aztán mikor bent volt a tű, elnevettem magam, mert annyira kellemes meglepetés volt. Egyáltalán nem fájt, nem túlzok, meg sem éreztem még a piercing áttolást sem. 21L
2018. okt. 4. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és nem volt érzéstelenítve.
2018. okt. 4. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!