Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi idő alatt gyógyul be...

Mennyi idő alatt gyógyul be egy piercing helye?

Figyelt kérdés

Orrban volt...több évig

Tapasztalatok?

2010. márc. 4. 22:36
 1/5 anonim válasza:
Szia,nekem màr 10 éve van orr piercingem,és volt,hoy kivettem honapokra,mondhatom elég csunya,és soha nem gyogyult be és soha nem forrt össze.Ugy hogy marad a piercing,mig nem lesz elég pénzem egy plasztikàra.
2010. márc. 4. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
bnőmnek is volt..igaz csak pár hónapig de ő kivette és elég hamar begyógyult neki..most nem is látszódik a helyes
2010. márc. 4. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt több évig az orromban és kivettem augusztusban, most nem emlékszem már pontosan mikor lett jó, de az oktoberi pasim, már szép orral látott.

Mikor kivettem, bekentem zsíros krémmel.(asszem nivea) hogy lazuljon fel a szövet, és puha legyen, de E- vitamin is segíti gyógyulást. Pedig csak pár napig kentem krémmel is.Szal lehet nem függ össze vele, de begyógyult..nagyító tükörrel se látom...

2010. márc. 5. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:

szia

nekem is van, és mikor kiszedem 1-2 napig akkor se látszik semmi :o

osztálytársam kiszedte mert már nem tetszett neki.. neki se látszik semmi heg, vagy hely...

deha "szerencsés" vagy akkor neked se fog látszodni, de ha nem akkor lesz egy kis fekete pötty az orrodon..

2010. márc. 5. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne fekete pötty? :D Egy hegg nem fekete.Amúgy nekem 2 évig volt az orromban piercing és nem feltünő a helye,már 2 hónapja kivettem.

18/L

2010. márc. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!