Szeretném feldobni az arcom egy kis sminkkel. Szerintetek mivel kezdjek?
Én se használok alapozót, csak mattító Essence púdert (fehér színűt). A tusvonalat meg gyakorold és menni fog. Szempillaspirál is sokat dob az összhatáson. Nekem egy Avonos van (Super Extend Winged Out). Természetes színű szemhéjpúdert is használok mondjuk csak ritkán (Lovely nude make up kit) és egy kevés pirosítót (szintén Lovely márkájú) amit a Rossmannabn vettem, meg vagyok elégedve a minőséggel pedig nem is drágák.
Ja és még Essence Stay All Day korrektort használok a karikákra. :D
18/L
Köszönöm a részletes választ!😊
A fehér mattító púder nem sápaszt el?
Az a "fehér" púder valójában átlátszó. Csak mattít, az a lényege, ha zsíros a bőröd arra jó. Ha nem zsíros akkor nincs rá szükséged.
Szemedre én szemceruzát ajánlanék, azzal a legkönnyebb dolgozni, mellé egy satírozó ecset, szép sminkeket lehet csinálni egyetlen egyszerű szemcerkával. Én Essence ceruzákat használok, szépek, tartósak és olcsók.
Köszönöm!:)
Valószínűleg egy szemceruzát fogok beszerezni, meg spirált:) egyébként a tus és a ceruza közt mi a különbség, illetve melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!