Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kerjem meg anyukamat?

Hogyan kerjem meg anyukamat?

Figyelt kérdés
Mennek holnap az egyik baratnommel setalni.Es szeretnek csinalni tusvonalat es edig csak szempillaspiralt hasznaltam.Anyu visszont engedekeny,nem szigoru csak ilyen temarol nem szoktunk beszelni.13 eves vagyok.Szerintettek nem lenne meg koralyi illetve hogy kerdezhetnem meg anyut?
2015. júl. 13. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
a helyesirasi szotar sem KORAI, nyugodtan hasznald egeszseggel.
2015. júl. 13. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Jo figyelembe fogom veni.

Bocsanat hogy siettem illetve kicsi a billentyum a telomon

2015. júl. 13. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Hát egy ilyen elírást nehéz a telefonra fogni. Tényleg tanulj, ez lehangoló. :D

Ha engedékeny, akkor mi a probléma? Egyáltalán minek ehhez engedély, azt se értem, de ha felétek ez a szokás, akkor beszéld meg vele. Kinyitod a szádat és elmondod, nem kell mindenből hatalmas ügyet csinálni akkor se, ha 13 éves vagy. :D

Mondjuk ha nincs tusod, akkor nehéz lesz, másét meg nem jó használni, sminkkel sose közösködj. És lehetőleg ne indulás előtt próbáld megcsinálni, mert könnyen lehet, hogy az első pár (száz) alkalommal nem sikerül olyan szépre, mint szeretnéd. :D

Szerintem próbálgasd és kérdezd meg tőle, hogy szerinte jó-e és elmehetsz-e így sétálni XY-nal. Ennyi. :D

2015. júl. 13. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdése a kérdezőnek hogy milyen a helyesírása!

Azt majd kijavítja a magyar tanár. De nem attól lesz valaki magyar se és tanár se hogy jól tudja a helyes írást.

Lehet nem jól ír helyesen a kérdező, de lehet hogy a tus vonalat jól fogja tudni kihúzni.

Szerintem ne kérdezd meg anyukádat, hanem próbáld ki és ha sikerül és neked is tetszik magadon akkor állj anyukád elé és mondd meg neki hogy elmész sétálni a barátnőddel.

Én a S-he vízálló szemhéjtust ajánlom mert azt könnyű használni, én is azt használom, pedig nem vagyok kezdő.

2015. júl. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!