85A-85B-s a melltartó méretem 12 évesen, az nagyon óriási? Hogy kérjem meg anyukámat hogy vegyen nekem? Még toppom, meg sportmelltartom se meg semmim nincs, egy atlétát szoktam fel hajtani
"Figyelj anya, látod itt ezt a két csöcsöt? Kellene hozzá néhány hordozóeszköz különböző funkciókban, pl napközbeni használat, vagy épp sport.."
Azért a 85B-t már csak észreveszi ő is. Amúgy ha normálisan szólsz neki, hogy időszerű lenne már elmennetek melltartót venni, akkor biztos le fog esni neki is , hogy valamit elfejetett.
B+... nekem kell 85B melltartó harmincakárhány-évesen, és nekem baromi széles a hátam, mert egész életemben sportoltam.
Hány centi és hány kiló vagy?! o_O
Ja, és milyen nemű vagy? Mert ha kispöсsös, akkor mondjuk nem csoda, hogy anyád nem vesz neked melltartót, még ha földig lóg a zsírcsöcsöd is...
Ez a mellméret egyáltalán nem óriási. Talán a hátad egy kicsit széles, szerintem anyukád azért nem hozta fel, mert ekkora mellek melltartó nélkül is tartják magukat
Mondd meg neki, hogy kényelmetlenül érzed így magad/egyszerűbb lenne öltözködni, ha lenne melltartód/fájnak, anyukád biztos meg fogja érteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!