Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire látszik meg a nyelvpi...

Mennyire látszik meg a nyelvpiercing helye?

Figyelt kérdés

Van ez a dupla nyelvpiercing (venom) és nagyon tetszik, de elsőnek nem merem egyből úgy meg csináltatni...és ez érdekelne hogy ha ezt amit majd most bele rakatok kiveszem meglátszik e majd a helye mert ugye annál a duplánál pont középpen nincs semmi.

18/f

2015. júl. 12. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értek a pckhez, de a nyelv nagyon gyorsan összeforr. Egy ismerôsömnek a nyelve van kettévágva és naponta tépi ketté,hogy ne forrjon össze véglegesen. Szóval ebbôl kiindulva nemhiszem,hogy a helye sokáig megmarad.
2015. júl. 12. 23:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ettöl rosszul lettem xd
2015. júl. 13. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
5 éve vettem ki, nagyjából ennyi ideig is volt bent. A szárat alul is és felül is be tudom tenni valameddig, csak középen már nem megy át. Felül úgy néz ki, hogy az ízlelőbimbóim kis csomóban szétállnak, de nem tűnik lyukasnak, alul pedig van egy kis hasadék.
2015. júl. 13. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Szóval nem vészes...mert szerintem én ismerem magam és ha nagyon megtetszik akko pár honap és amaz lesz de Akkor elöszőr csak eggyel kezdem.

Köszi a válaszokat !! :)

2015. júl. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!