Ilyen fiatalon meg hanyagold a sminket szerintem, mert kesobb az arcod, borod fogja banni (tapasztalat). Ha nagyon szukseges hasznalj kicsi korrektort:)
2015. júl. 3. 17:35
2/9 anonim válasza:
Nem fogja bánni a bőröd. (Tapasztalat.)
2015. júl. 3. 17:56
3/9 anonim válasza:
ne beszéljünk marhaságokat...
a smink magában nem káros,akkor lesz káros ha nem törődsz a bőröddel minőségi krémekkel,és most nem avonra gondolok,se nem 2000 euros krémekre,hanem természetes alapu krémekre.Nekem voltak többéves korszakaim amikor elképesztő mennyiségü sminket tettem magamra,és visszanézve mielőtt elkezdtem sminkelni és most,jobb állapotban van szóval,az imént emlitettek abszolut irrelevánsak,megfelelő bőrápolás és valódi egészséges életmód hiánya.Amit krémet tudok ajanlani,a Shiseido Super Corrective szemránckrém
2015. júl. 3. 19:04
4/9 anonim válasza:
a minőség nem márkától és ártól függ, hanem összetevőktől!
drogériás sminkek között is rengeteg a jó, de a százasokban tényleg gagyik vannak.
ha jókat használsz, nem lesz baja a bőrödnek.
ceruza, spirál, korrektor meg nem sok. a ceruza viszont kenődhet, nyáron hanyagolnám.
2015. júl. 5. 04:52
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zold, ha ez meg er valamit️
2015. júl. 5. 16:35
6/9 anonim válasza:
Szerintem spirált és korrektort nyugodtan használhatsz, bár ennyi idősen én a szemceruzát feleslegesnek tartom. De ha neked tetszik, miért ne:)
2015. júl. 6. 21:43
7/9 A kérdező kommentje:
Kiemeli a szemem, azert kene️
2015. júl. 7. 13:47
8/9 anonim válasza:
a ceruzát én is feleslegesnek tartom ennyi idősen, 15-16 évesen elég ha kiemeli:)
2015. júl. 11. 13:32
9/9 anonim válasza:
a korrektor az oké, szempillaspirál esetleg alkalomra mehet, de a szemcerkát 12 évesen még hanyagold, kivéve, ha úgy akarsz kinézni, mint egy gyerekprostituált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!