Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hany koromlakkod van? Es meik...

Hany koromlakkod van? Es meik marka valt be a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
kb 30-40, a Miss Sporty-tol kezdve a Dior-ig szinte minden marka. A legsrapabirobb meglepoen a Loreal es a H&M-es lakk, az utobbi meg egy hetig is birja. A Dior es a Chanel 2 nap utan pattog le.
2010. márc. 3. 10:40
 2/14 anonim ***** válasza:

30-35 üveg körömlakkom van kb..:)

Legjobban a M.A.C,és a Chanel vált be.

De ha színesre festem a körmöm,akkor mindig szoktam rá tenni száradás után egy színtelen fedőréteget,és így akár 8-9 napig is kitartana..de kb. 3 naponta festegetm a körmeimet.:)

2010. márc. 3. 16:39
 3/14 anonim ***** válasza:
25. nekem min más fajta :D a legolcsóbbtól a legdrágábbig.
2010. márc. 3. 20:03
 4/14 anonim válasza:
Nekem olyan 20 körül van.Nekem a legtovább eddig a S-he körömlakkok bírták :D akár egy hétig is :D és nem is olyan drága (500-600 Ft)
2010. márc. 3. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:
16 db és az essence és a Maybelline körömlakk vált be leginkább:)
2010. márc. 4. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:

Én miss sporty és she márkájóakat szoktam venni :)

Van itthon astor is, meg még valami drágább, de azok sokkal gyengébb minőségűek, csíkosan fednek...

2010. márc. 4. 17:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem 8, és mindegyik Miss Manhattan-től való:) Van egy neve-nincs fajta is, az viszont attól különleges, hogy bír egy ún. flexibilis tulajdonsággal.
2010. márc. 5. 08:11
 8/14 anonim ***** válasza:

nekem nincs sok..7 db. de ennyi épp elég.:)

meglepő,de a miss sporty és az astor mika do ( ma már studio) ezek szuperek,de pl. a maybellin nekem csíkosan fed.

2010. márc. 8. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Kb 50 db...és meglepő,de nekem az avonos körömlakkok nem okoznak csalódást,van ami már vagy 10 éves és semmi baja:)

Második válaszoló! Hogy lehet ez? Bírná több mint egy hétig a lakkozásod,de Te 3 naponta fested?:S:)

2010. márc. 8. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
25. Nekem a Miss Sporty-tól elég sok beszáradt. Avonosak nagyon jók és jól bírják! Asthor pedig tuti, csak sötétebb színekbe én még nem nagyon láttam de a gyöngyházasak írtó jók :)
2010. márc. 8. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!