Ezt a táska milyen ruhával illik?
Figyelt kérdés
kaptam ezt a táskát ami nagyon tetszik a kép annyira nem adja vissza de szép. Csak gondolom ez inkább ilyen magas sarkúkhoz illik én meg inkább sportos vagyok.. és nem igazán tudom mivel tudnám hordani. nyílván nem sport cipőre gondolok. mondjuk tutyi?
2015. jún. 25. 17:06
1/3 anonim válasza:
Őszinte leszek, én azzal veszem fel, amivel nekem tetszik. De esetleg egy (magassarkú v sima) szandival simán eltudom képzelni, nekem is hasonló táskám van, én például most vettem egy slip on cipőt, nagyon szeretem és mivel fekete színű, teljesen jó mindenhez, az ilyenfajta táskákhoz meg főleg!(véleményem szerint)Amúgy meg nem drága cipő!
Remélem tudtam segíteni!:)
16/L
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod :)
2015. jún. 25. 19:27
3/3 anonim válasza:
Hasonló nekem is van, imádom! Én mindenhez hordtam, elég laza tatyó.
Itt van pár kép amikor hordják, kb mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!