Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipő és táska illik...

Milyen cipő és táska illik ehhez a fehér ruhához? Öcsémnek lesz ballagása

Figyelt kérdés

[link]

Nekem a piros valamiért piszkálja a fantáziám! Igazi dög lenne, de bizonytalan vagyok. Segítsetek :)

2015. máj. 3. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Kezdjük ott, hogy ballagásra nem illik ilyen ruhát felvenni. Alkalomhoz illően, szolidan kéne felöltözni, nem buliba és nem koktélpartira mész, hanem egy iskolába, ahol gyerekek/tinik fognak ballagni.

Nem szokás "dög"-nek kinézni ilyenkor.

2015. máj. 3. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most vegyük úgy,hogy elvonatkoztatok attól,amit látok a képen,és túl vagyok a kiborulós perceimen,akkor azt mondom,hogy fekete cipő,mert az mindenhez megy,a fehérhez is. Táskába valami krémszínű,vagy fehér.
2015. máj. 3. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Jézus úristen... szegény öcséd... nem a helyi dizsibe mész, hanem egy iskolai rendezvényre :(.

Ha ragaszkodsz ehhez a ruhához, akkor fehér vagy fekete. A piros már túl bazári lenne hozzá.

2015. máj. 3. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy fekete cipő szintén fekete vagy krém táskával vagy krém cipő krém táskával vagy esetleg világos barna cipő világos barna táskával. A piros szerintem nem igazán passzol.
2015. máj. 3. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagy partyt szervezünk, családi hagyomány nálunk, és egyébként is nem az ókorban élünk, hogy ne lehessen így felöltözni. Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 3. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Tudni, hova mit illik felvenni nem egyenlő az ókorban éléssel, kiscsillag :). Mi csak jót akarunk.

Öcsém egyik haverjának mentek a barátai ujjatlan fehér diszkósk.cs.g ingben meg pink csokornyakkendőben a ballagására... utána kb. 2 hétig mindenki azon csámcsogott, hogy mekkora tuskók. Gondolhatod, mennyire esett ez jól a srácnak, pedig ő is ilyesmi szerelésekben nyomta a diszkóban.

Amúgy meg kb. 2 percbe telik átöltözni egy picivel térd fölé érő, kevésbé dekoltált ruhából ebbe, ha utána mentek diszkóba...

2015. máj. 3. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Így van, tudni kell, hogy hova mit illik. Állásinterjúra sem ilyen ruhában megy az ember.

A ballagásra öltözz fel konszolidáltan és normálisan, a bulira meg átveszed ezt a... ezt a... ezt az izét...

2015. máj. 3. 18:57
 8/9 anonim válasza:
51%

Az alja szoknya vagy rövid nadrág?

Az igaz, hogy alkalomhoz illő ruhát kell felvenni, viszont a mai divat mellett, szerintem ez a ruha elfér.:) De a legjobb megoldás, ha megkérdezed az öcsédet, ő 'gáznak' érezné-e magát ha a nővére ilyen ruhába menne.

Egyébként, én egy fekete magassarkút, és egy fekete kis táskát tudok mellé elképzelni.

2015. máj. 6. 16:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt az egyet nem tudtam kideríteni, megrendeltem a ruhát aztán majd meglátom! :) Szerelem volt első látásra. :) Az öcsém véleménye volt az első amit kikértem aztán a páromé, és a szüleimé. Mindenkinek tetszik. Köszönöm a javaslatokat, úgy döntöttem ahogy megjön a ruha azzal együtt megyek vásárolni hozzá. Biztos ami biztos! :)
2015. máj. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!