Milyen cipő és táska illik ehhez a fehér ruhához? Öcsémnek lesz ballagása
Nekem a piros valamiért piszkálja a fantáziám! Igazi dög lenne, de bizonytalan vagyok. Segítsetek :)
Kezdjük ott, hogy ballagásra nem illik ilyen ruhát felvenni. Alkalomhoz illően, szolidan kéne felöltözni, nem buliba és nem koktélpartira mész, hanem egy iskolába, ahol gyerekek/tinik fognak ballagni.
Nem szokás "dög"-nek kinézni ilyenkor.
Jézus úristen... szegény öcséd... nem a helyi dizsibe mész, hanem egy iskolai rendezvényre :(.
Ha ragaszkodsz ehhez a ruhához, akkor fehér vagy fekete. A piros már túl bazári lenne hozzá.
Tudni, hova mit illik felvenni nem egyenlő az ókorban éléssel, kiscsillag :). Mi csak jót akarunk.
Öcsém egyik haverjának mentek a barátai ujjatlan fehér diszkósk.cs.g ingben meg pink csokornyakkendőben a ballagására... utána kb. 2 hétig mindenki azon csámcsogott, hogy mekkora tuskók. Gondolhatod, mennyire esett ez jól a srácnak, pedig ő is ilyesmi szerelésekben nyomta a diszkóban.
Amúgy meg kb. 2 percbe telik átöltözni egy picivel térd fölé érő, kevésbé dekoltált ruhából ebbe, ha utána mentek diszkóba...
Így van, tudni kell, hogy hova mit illik. Állásinterjúra sem ilyen ruhában megy az ember.
A ballagásra öltözz fel konszolidáltan és normálisan, a bulira meg átveszed ezt a... ezt a... ezt az izét...
Az alja szoknya vagy rövid nadrág?
Az igaz, hogy alkalomhoz illő ruhát kell felvenni, viszont a mai divat mellett, szerintem ez a ruha elfér.:) De a legjobb megoldás, ha megkérdezed az öcsédet, ő 'gáznak' érezné-e magát ha a nővére ilyen ruhába menne.
Egyébként, én egy fekete magassarkút, és egy fekete kis táskát tudok mellé elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!