Fiúnak smink? Lányok tudnátok valamit ajánlani?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a szemem alatt karikák vannak és ettől úgy nézek ki mint zombi és igen sokat alszok meg sok rostot viszek be a szervezetembe de akkor is . Nem értek hozzá semennyire :/ 16/f2015. jún. 25. 08:00
1/4 anonim válasza:
Szerezz be egy korrektort és abból vigyél fel keveset reggel, szépen eloszlatva, hogy ne látszódjon. Pl ez beszerezhető a rossmannban: [link]
2/4 anonim válasza:
Ezt most lehet hogy furi lesz hallani/olvasni, de fiúk is használhatnak és használnak is alapozót, korrektort és egy két szépségápolási "izét". :)
Fontos hogy ha választasz akkor olvasd el hogy milyen bőrre jó, nehogy feltűnő vagy csúnyácska legyen a végeredmény :) nyilván nem kell túl sokat felvinned az arcodra, csak épp annyit hogy ne látszódjon. Illetve vannak ilyen krémek amiket éjszakára kell felvinni a szemed alatti karikákra, én is ilyet használok. Ez beszerezhető (és az enyém innen van) az Avonból, a solutions termékcsaládot ajánlom, viszont rengeteg féle létezik még, biztos vagyok benne ha rákeresel sokféléből választhatsz majd :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszöntem mindenkinek ! :))
2015. jún. 25. 09:19
4/4 anonim válasza:
korrektort vegyél. ha anyukáddal élsz, vagy van egy jófej lány barátod, esetleg barátnőd, szerintem szívesen segít színt választani egy rossmann-ban pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!