Mac teljes sminkelés? (többi lent)
Figyelt kérdés
Valahol hallottam ha a Mac uzletben fizetunk x osszeget akkor fullra kisminkelnek.Ez igaz?!Ha igen mennyi?Melyik mac uzletekben vannak ilyenek. Tapasztalatok,stb?:)koszonom elore is2015. jún. 24. 00:54
1/6 anonim válasza:
Plázákban ingyen szoktak sminkelni, de te tudod. Ha sminket akarok, és fizetni is érte, akkor inkább profi kozmetikushoz mennék, mintsem hozzá nem értő hosteszekhez.
2/6 anonim válasza:
Kozmetikusok pont nem tudnak mind sminkelni, MAC-ben viszont nagyon szigorúan veszik, hogy tudj sminkelni. Ott komoly sminkesek dolgoznak, nem hostessek.
3/6 anonim válasza:
egyszer láttam valahol, hogy kedvezménnyel 5.000 ft volt a smink! de ennek már jó pár éve
szerintem 10.000 forint lehet már
4/6 anonim válasza:
neeem, 20 ezer körül van a teljes smink, megmutatják, mi áll neked jól, és a 20 ezret le is vásárolhatod
5/6 anonim válasza:
na találtam is egy blog posztot róla:
elsőnek pedig: a macben nem hostessek dolgoznak, hanem profi sminkesek. nagyon megszűrik a jelentkezőket, a sminkes végzettségű barátnőmet pl. nem is vették fel, pedig ő is ügyes...
6/6 anonim válasza:
20 ezer volt, mikor utoljára voltam, de az összeg levásárolható. Prodi sminkesek dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!