Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercing után mennyire...

Orrpiercing után mennyire fájna egy helix piercing?

Figyelt kérdés

Egy ideje szeretnék már helixet, viszont mindig nagyon féltem, hogy mennyire fog fájni a porcban, viszont télen csináltattam az orrpiercingem, ami nagyon fájt, de kibírtam, pedig ott elég vastag a porc a fülhöz képest.

Az lenne a kérdésem, hogy ha nektek van mindkettő, akkor melyik fájt jobban, és hogy leírnátok-e a tapasztalataitokat. :D

(ha egyik se fájt, akkor mérjétek ahhoz képest, hogy nekem fájt. :D)

2015. jún. 23. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár hiszed akár nem, kb. mint egy szúnyogcsípés. A szúrás egyáltalán nem fáj, az kellemetlen csak egy picit, amikor beleforgatják az ékszert. Ha talpast rakatsz bele, az is csak egy kicsit kellemetlen.
2015. jún. 23. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Észre sem veszed a szúrást :) utána fáj egy pár hétig, de az sem vészes
2015. jún. 23. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugyanannyira fájt, és csak a szúrásnál. utána nem. szóval gondolom akkor a füled is majd fájni fog. :D
2015. jún. 23. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :D Mindenesetre majd meglátjuk, hogy mennyire fog fájni(remélem legkésőbb ősszel elkészül). :D
2015. jún. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!