Szeretnék helix piercinget, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Először sima egyenes talpasra gondoltam, mert azzal könyebben gyógyul, de utána karikát szeretnék majd belerakni. Hogy érdemes, venni egyet pl.: rendelni neten és úgy menni el a szalonba vagy ott kiválasztani?2015. máj. 18. 09:43
1/2 anonim válasza:
Én a szalonban választottam, szerintem így olcsóbb.
Egy tanács: semmiképp ne lövesd, hanem szúrasd. Én sajnos nem tudtam ezt, amikor lövettem, és fél év után sem gyógyult, ki kellett vennem.
2/2 anonim válasza:
Ha igenyes helyre mesz valszeg nem is engedik hogy hozott pc-t rakass be.
Majd ott valaszthatsz.
Enis karikat akartam. Azt is rakattam be rogton pedig tudtam h tovabb gyogyul. En kiralyul megvagyok vele!
Tenyleg lyukasztass inkabb. Ha lovik akkor eltorhet a porc ami lassan gyogyul mer aligvan verellatas a fulben de akar porcelhalas is lehet belolle.
Sok sikert hozza!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!