Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Tetszenek nektek ezek a...

Fiúk! Tetszenek nektek ezek a körmök?

Figyelt kérdés

Sokat mondják a fiúk, hogy a nagy, túlzásba vitt körömdíszítések csúnyák. Ezzel egyetértek, de hol kezdődik a túlzás? Mit szóltok az alábbi képekhez?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi a választ! Tudom, kicsit sok lett.

2015. jún. 23. 15:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és van köztük, amelyik el van kenve (zöld), vagy lenőtt (kék), de csak ilyen képet találtam. Szóval úgy kérdezem, hogy ha szépen van felfestve.
2015. jún. 23. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem vonz a körömfestés, de komolyan

22/f

2015. jún. 23. 15:56
 3/10 anonim válasza:
Egyszínű, nem csillámosok egész jók szerintem. Minél egyszerűbb, annál jobban tetszik.
2015. jún. 23. 16:01
 4/10 gandalfka válasza:

Minden rendben van velük, nem túlbonyolított, szóval lehetsz a feleségem! Viccet félretéve, véleményem szerint ez a kettő amire azt mondom nem tetszik/csicsás: De ennél már láttam rosszabbat, szóval még ez is elmegy.

[link]

[link]

21/F

2015. jún. 23. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jók, most valahogy a fehér tetszett meg. :D
2015. jún. 23. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem szeretem ha egy lánynak műkörme van. Ha szépen ápolják, akkor gyönyörű, egészséges körmei is lehetnének a lányoknak. Mivel a természetesség, eredetiség híve vagyok így a műkörmök közül egyik sem tetszik. De ha nagyon választani kellene akkor az 5- képen látható köröm a szép. Az hasonlít a legjobban a valódi körmökhöz.

Körömlakkról meg annyit, hogy tud szép lenni ha passzol a viselethez.

2015. jún. 23. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

ezeknek a nagy része igazi köröm, ha jól látom. többségük teljesen rendben van.

ami gagyi, az a masnis, kisvirágos, és a fekete-ezüst csillogós giccses. azok elég gázak.

a többi szép.

2015. jún. 23. 19:31
 8/10 A kérdező kommentje:

"Nem szeretem ha egy lánynak műkörme van. Ha szépen ápolják, akkor gyönyörű, egészséges körmei is lehetnének a lányoknak. Mivel a természetesség, eredetiség híve vagyok így a műkörmök közül egyik sem tetszik."

Én úgy értettem most, hogy ezek eredeti körmök. Nem műkörömre gondoltam, akkor sem, ha a képen esetleg az van. Én nekem műkörmöm még nem volt, csak ilyen 1 színűre szoktam festeni a körmeimet, bár pont volt olyan zöld is, amilyet valaki kritizált, bár nem ennyire csillogós. Köszönöm a válaszokat, kíváncsi voltam csak, hogy a természetes körömre festett egy színű (illetve 1-2 túldíszített) is negatív hatást kelt-e.

2015. jún. 23. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, ezeknek a nagy része tök jó, de van pár ízléstelen. Ezek nagyon gázak:

[link]

mintha koszos lenne a körme alatt...

[link]

kockaköröm, és emellé a tipp rész kiemeli, hogy tökre kerek lenne a körme a csajnak alapból.

[link]

első pórbálkozásra nem rossz, de nagy a minta, és kicsit sok ekkora körmön. ha mondjuk a gyűrűs ujján lenne 3-3 virág, az ízlésesebb lenne. És tehetne bele egy lehelletnyi csillámot, mert így olyan mintha szövegjavító toll lenne.

2015. júl. 3. 07:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2015. júl. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!