Melyik piercing fáj jobban, és melyik veszélyesebb, az orr vagy a köldök?
Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 16:22
1/5 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy a köldök gyógyulása a leghosszabb és legmacerásabb.Nekem nincs, Invictusban mondta a piercer. Gondolom akkor fájdalmasabb is.. orrpc-m volt, szúrták, rövid iseid tartott, be se gyulladt, fel sem dagadt, semmi bajom nem volt vele. Viszont hamar meguntam, de nem ez volt a kérdésed.. :D
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszod. vàrom a többi véleményeket :)
2015. jún. 22. 22:39
3/5 anonim válasza:
Az orr piercing nekem nem fájt, és egy hét alatt már begyógyult.
Csak az esetben veszélyes, ha meg vagy fázva és úgy friss/vagy belekapsz. Akkor be tud gyulladni, de egyébként nem para.
A köldök viszont állandó irritációnak van kitéve, szóval szvsz ez a macerásabb.
4/5 anonim válasza:
Szia, én itt gyakorin olvastam több helyen régebben, hogy a köldök pc nem fáj annyira, az orr jobban mert porcon megy át hát nemtom. Nekem tegnap lett orr piercing szúrva, karika oldalra, fájt azért de ki lehetett bírni.
5/5 A kérdező kommentje:
nekem penteken lett lőve is meg szurva is ... nem tudtam h nem szabad loni , mert az nagyon megserti a porcot es megis sertette mert be van gyulladva . + sregen is lottek be ugyh kikellet tagitani es bearkni egy masik piercinget ugyhogy jo sokba fajt nekem :D
2015. jún. 23. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!