Köldök piercing miatt lehet valaki lázas?
gyilkos sajt :D
igazából nem nagyon hiszem, hogy ilyen pc miatt lehet, nekem ez az ötödik volt és soha egyikkel se volt gondom, de sose lehet tudni, neten meg nem találtam értelmeset, gondoltam hátha itt valakinek van hasonló tapasztalata.
valószínűleg elkapott valamit és attól beteg.
Ha a nyílások körül gennyedzene, erősen be lenne gyulladva, akkor attól lehetne lázas.
Szedjen lázcsillapítót és hnap menjen el háziorvoshoz. monjdon el mindent és majd kap rá valamit. Belehalni nem fog.
Köszönöm az értelmes válaszokat :) igen, azt tudom, hogy ha a pc körül látható gond van, akkor lehet az ember beteg. Már jobban van hálisten :)
utolsó: ha steril eszközökkel szúrja hozzáértő illető, megfelelő ékszert tesz be, majd a szúrt alany megfelelően tisztítja, ápolja, vigyáz rá, akkor nincs olyan verzió ahol kirohad az egész. Olyan van, hogy adott helyen "kimászik" a pc, de az teljesen más kategória. 8 éve van a helyén az első, és 4 éve az utolsó amit szurattam, meg most ez is még jól van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!