Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Elkezdenék egy youtube csatorn...

Elkezdenék egy youtube csatornát, tudnátok ötletekek adni?

Figyelt kérdés
Rengeteg ötletem van, csak azt nem tudom, hogy mi legyen a legelső videóm. Bemutatkozás, vagy rögtön egy smink videó ? 15L

2015. jún. 19. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen még nem fognak komolyan venni.Ha olyan szinten sminkelsz,mint Benita Bonita,vagy MakeUpByKata,akkor talán.De értened is kell hozzá.Kell normális hd kamera,LED-fények,normális termékek.Nézd meg őket,aztán dönts.Ha nem vagy extra ügyes,extra izgalmas,akkor ne várj sokat.
2015. jún. 19. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is akkor kezd bele, ha profin tudod csinálni, másképp nincs értelme. Szerintem 4-5 év múlva próbáld meg, amikor már érettebb leszel, s lesz gyakorlatod a sminkelésben.
2015. jún. 19. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ráérsz bemutatkozni, ha majd érdekel is valakit. Benne van a pakliban, hogy max a barátaidat meg anyukádat fogja érdekelni. Ők meg ismernek...
2015. jún. 19. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a többiekre, kezdd el nyugodtan, ahogy gondolod. Lehet az elején tényleg csak a barátok meg anyudék fognak nézni, de valahol el kell kezdeni. Legalább lesz miből tanulnod, és belejönni a dolgokba. Ha sminkekkel akarsz foglalkozni, videókat csinálni, akkor tegyél fel pár olyat. Ha meglesz az 1-2000 feliratkozód, akkor lenne érdemes beújítani egy bemutatkozós videót. Sok sikert hozzá, ha annyira nem is fogsz vele befutni, legalább lesz egy jó kis időtöltésed. Ne csak mások miatt csináld! :)
2015. jún. 19. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most ezek jutottak eszembe:

- jo kamera

- jo fenyek

- jo szerkesztoprogram

- legyen kisugarzasod, onbizalmad, oszinte mosolyod

- artikulalas !!!!!!

- ne legyen unalmas beszed (semmi rizsa)

- izgalmas temak

- legy humoros

- ne az otthoni szakadt szabadidonadragodba csinalj videokat (tapasztalat :()

- rendszeresseg

- minoseg

- kezugyesseg

- igenyesseg

- valtozatossag

----sztem igy erdemes egy csatornat elkezdeni----

:) ;) :D

Nyugodtan kezdj bele, ne hagyd, hogy visszatartsanak!

:) ;) :D

Sok sikert!!!

Ps. Ha belekezdenel, kuldj egy uzenetet a nevedrol. En leszek az elso feliratkozod! :)

2015. jún. 19. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
4-es!Támogatnám én is,ha mondjuk 20 éves lenne,tudna mutatni valamit,de én 29 évesen biztos nem egy 15 évestől akarnék tanulni,mert nincs mit.Lehet,hogy ügyes,de halomszám vannak olyan kislányok youtube-on,akik követik a nagyobb gurukat,ők is elkezdik csinálni,feltesznek 2-3 videót,megnézik 20-an,és annyi.És hogy valaki érdekes legyen,nem elég az ügyes kéz,folyamatosan új dolgokat kell mutatni,amihez nem kevés pénz kell.Százas boltban kapható sminktermékekkel kb.senkit nem fog érdekelni milyen ügyes.
2015. jún. 19. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂
2015. jún. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!