Körülbelül mennyibe kerülne, ha elkezdenék egy műkörmös-tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Szeretném majd elkezdeni, csak jó lenne előtte kalkulálni, hogy minden dolog, ami szükséges hozzá, az összesen mennyibe kerülne..2014. máj. 16. 20:47
1/3 anonim válasza:
Drága nagyon, Crystal Nails-nél csináltam okj-t, két éve volt 70 ezer a tandíj és 40 ezer anyagköltség, de abban nincs UV lámpa sem, tehát ha otthon akarsz gyakorolni akkor azt is venned kell és ha már körmözni akarsz akkor nem az egy csöveset veszed, csiszológép ilyenekről már nem is beszélek, színes zselé, gel lakk, hogy abból is színválaszték legyen, hát szerencsére én nem adtam össze, hogy még mennyit költöttem el pluszban, de nagyon sokat az biztos.
2/3 anonim válasza:
Egy olyan 2-300 ezret durván számolj rá legalább az alap, továbbképzésekkel, alapanyagokra és eszközökre + ha aktívan akarod csinálni akkor vállalkozóira + asztalbérlésre pl
3/3 KörmösMagenta válasza:
Szia!
Én a Crystal Nails-nél végeztem, ezt merem ajánlani bárkinek. Részletfizetést is kérhetsz, és a lábápolóval együtt is elvégezheted a tanfolyamot.
Én maximálisan elégedett vagyok az oktatásukkal. :)
Itt tudsz tájékozódni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!