Legjobb szemhéjtusok?

Figyelt kérdés
Én egy tartós, és megbízható fekete tust szeretnék, de nem akarok rosszat venni. Olyat, ami inkabb nem ecsettel felvivős, hanem rajzolós... (Az ára most nem számít)
2015. jún. 18. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

[link]

2015. jún. 18. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
L'Oréal zselés szemhéjtus nagyon tartós, igaz azt ecsettel kell használni. De ha nem számít az ár, és filceset szeretnél, akkor Kat von D tattoo eyeliner.
2015. jún. 18. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaaaa, mondjuk én is ecseteset ajánlottam :D Első voltam.
2015. jún. 18. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem tul bonyolult az ecsetes? :/
2015. jún. 18. 23:16
 5/5 anonim válasza:
Én folyékony szemhéjtust használok,nem zseléset és Miss Sporty márkájút. Én meg vagyok vele elégedve, jó fajta szerintem. Ecseteset még nem használtam, de biztos bele lehet jönni. 😊 Először még én sem tudtam annyira szép vonalakat húzni a "rajzolóssal", de gyakorlás kérdése. Nagyon jól megy most már. 😉 de az Avonnál is vannak jó tusok.
2015. jún. 19. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!