Catrice absolute matt sminkpaletta, vélemény?
Régóta "beleszerelmesedtem", mert nagyon tetszenek a színek, csak sajna nem vagyok túl gazdag, ezért az 1600 ft-ot is meg kell gondolnom.. :D olvastam már róla hideget-meleget, de gondoltam itt is feltenném a kérdést.
!!!! Aki már valaha használta, írna róla véleményt? Jöhet pozitív/negatív :)
1600 ft-ért nagyon megéri szerintem. nem annyira pigmentált, de éppen ezért hétköznapokra tökéletes, és egy kezdő sminkelőnek sem lehet vele nagyon elrontani a sminket.
a színei nagyon szépek, és mivel mattak, szemöldökre is lehet őket használni.
kicsit porzanak, de ha a saját applikátorát használom, ami tök jó minőségű, és nem satírozok vele, hanem csak feltapogatom vele a festéket, akkor erős a színe és nem porzik. utána ecsettel elmosom a széleket és már szép is.
szóval ennyi pénzért nagyon megéri, és sokáig elég.
drogériákban nem is kapható más matt nude paletta, szóval hiánypótló cucc.
akik kritizálják, azok az általam említett negatívumai miatt teszik, de szerintem a megfelelő használattal kiküszöbölhetőek, meg én pont előnyének érzem, hogy nem túl erős a színe. hétköznapokra használom, nem buli sminket akarok belőle kihozni. : D
van drágább, pupa márkájú matt nude palettám, ami kb. 4-5000 ft, persze jobb minőségű, pigmentáltabb, de a catrice-t sokkal jobban kedvelem hétköznapokra, mert olyan kis finom, szolid, de nagyon szép.
szerintem érdemes rá gyűjtened. : )
A Catrice általánosságban egy olcsó, kínai drogériás márka, amit felkarolt a hazai drogéria. Nyilván, mert kb. 80-100,- Ft-ért előállítják és 10xeséjért pedig itt eladják. Persze, hogy nagy üzlet. Bármelyik aluljáróban kapsz ilyet, max. nem ilyen csicsás és vonzó a csomagolása.
Porzik és olyan, mint a többi kínai festék. Vehetsz aluljáróban is festéket ilyet, de megveheted ezt is. Igazából tök mindegy. Ha kínai trutyit akarsz, akkor ezt is megveheted, de ugyan ez van az ázsia centerben is, max. nem az van ráírva, hogy catrice :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!