Az gáz ha kifestem a lábkörmömet átlátszó körömlakkal, vagy jól néz ki? Szoktak olyat?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 16:03
2/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. jún. 8. 16:13
3/7 anonim válasza:
Nekem épp olyan :D Nyáron mindig festem a lábkörmöm, általában világos színűre. Az átlátszót nagyon szeretem, szép fényes tőle a köröm. :)
4/7 A kérdező kommentje:
:D
2015. jún. 9. 14:44
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy lehetne kifehéríteni a körmöm? Eddig állandóan festettem és most kicsit sárga és az átlátszó alatt az nem valami szép :/
2015. jún. 9. 14:44
6/7 anonim válasza:
Vannak körömcsiszoló/polírozó szettek, 3 vagy 4 oldalúak, rosmannba vagy dm-be is tudsz kapni. Azzal végigmész az összes körmödön, és szép fényes lesz, viszont vigyázz vele, mert én egyszer túlságosan lecsiszoltam őket, és olyannyira elvékonyodott, hogy kb mindentől beszakadt, és fájt is.
7/7 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz , nekem most is olyan van... vagyis francia manikur, de mind1:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!