Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy alapozzam le szépen a bőröm?

Hogy alapozzam le szépen a bőröm?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem csúnya, tehát nem túl zsíros, nem is túl száraz, nem hámlik... de néha jönnek ki pattanásaim, amiket nagyon szépen el tudok kapargatni, utána ottmarad a heg. Tudom, tudom békén kell hagyni, nem kéne hozzányúlni, próbálok leszokni róla, az utóbbi időben már jobb a helyzet. Általában úgy megyek el itthonról, hogy egész szépen lealapoztam aztán, ha nagyobb fénynél belenézek a tükörbe kijön az összes bőrhibám, és valami szörnyű látvány. Az alapozómnak nincs túl erős fedése, általában két vékony rétegben viszem fel, a bőrhibákra pedig korrektort szoktam rakni, aminek viszont nagyon jó fedése van és az ujjammal szoktam beleütögetni a bőrömbe. Erre pedig megy még egy vékony réteg púder, de csak kevés. A színekkel sincs baj, valahogy az összehatás mégis szörnyű lesz. Nem értem miért... Annyi videót megnéztem már, ugyan úgy csinálom, volt egy csaj, aki ugyan azokat a termékeket használta, mint én és Neki nagyon szép lett. Bár a szobai fényeknél Nekem is az..

17/L

2015. jún. 6. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Eleinte én is küszködtem hasonló gondokkal bár nekem szerencsére pattanásokat soha nem kellett elfednem.Reggel szépen lekentem az arcom majd úgy néztem meg a fedést,hogy szembe fordultam az ablakkal és úgy tartottam a tükröt.Egész szép volt(bár olyan nem mint most) azonban beértem a suliba és ott láttam pl wc-ben meg úgy akárhol,hogy nagyon csúnya.

Na most én rájöttem mi nem volt jó:

-minőségi termékeket kell használni(nem a legdrágábbat de legyen tényleg jó fajta)

-ne tegyél az arcodra sokat tényleg csak lehelletvékonyan,amennyire muszáj

-fontos a megfelelő színválasztás!!!

Én amúgy személy szerint ezeket használom.Mindegyiknek szuper állaga van így nem kell sok belőlük és viszonylag tartósak is,csak a T zónában kell újrapúdereznem a nap során. [link]

[link]

2015. jún. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!