Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A tesóm szülinapjára egy kis...

A tesóm szülinapjára egy kis sminkcsomagot szeretnék majd adni. Ti mit tennétek bele?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni valami szép neszeszert és különböző sminktermékeket. Eddig a rúzs, szempillaspirál tuti meg valami szemhéjpúder.
2015. máj. 31. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Attol fogg hany eves a tesod meg mennyire sminkeli magat. Tehetsz bele koromlakkot is, valami szep pirositot + hozza ecsetet, meg ami meg tok jo szerintem az a maybelline color tatoo, ez van sok szinben.
2015. máj. 31. 10:57
 2/9 A kérdező kommentje:
20. szülinapja lesz majd és csak néha festi magát. Köszi :)
2015. máj. 31. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Én egy korrektort is tennék bele, az mindig jól jön, de ha a bőrszíne miatt nehezebb a választás, akkor tehetsz bele szemhéjtust is. Mondjuk egy feketét és valami csillogósat vagy színesebbet. Körömlakk is jó ötlet szerintem, mellé valami csillámos fedőlakk is mehet. Esetleg még ecsetek, szempillagöndörítő, hordozható kisebb méretű tükör, szájfény (akár matt is). Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha kevés sminkterméket használ, akkor szerintem úgy is érdemes keresgélni, hogy 1 fekete + 1 színes (mint például a tusnál is, de vannak ugye a színes szempillaspirálok is).
2015. máj. 31. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem alapok hogy korrektor, szemceruza, esetleg egy kisebb szemhélypúder paletta, spirál meg szájfény és ha nagyon meg akarod könnyíteni a dolgát egy pár darab sminkecset (főleg satírozó, csodákra képes,Dm-ben pl jók vannak) persze attól függ mennyit akarsz rászánni.
2015. máj. 31. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzt szánnál rá?
2015. máj. 31. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Korrektor pl. jó, ha van egy alap sminkszettben. DE. Nélküle 100%, hogy nem fogod eltalálni a kellő árnyalatot, mert gyakran az emberek maguknak sem tudják, és kevés az az ember, aki fejből emlékszik annyira bárkinek a bőrtónusára annyira, hogy ne lőjön mellé. Nekem egyszer parfümériás dolgozó akart rossz tanácsot adni... :D. Szóvak azt vele együtt venném meg szülinapjára, vagy hanyagolnám egyelőre.

Amivel nem annyira lőhetsz mellé:

-szemhéjpúder (ebből azért hordható színeket válassz, pl. földszíneket, fakóbb, szürkésebb színeket, ne brutál élénk színeket, mert azt kevesebb helyre lehet felvenni, és nehezebb is velük igényes sminket készíteni)

-pirosító (vmi halványabb árnyalat)

-sminkecsetszett (lehetőleg ne a nagyon sprődnek tűnő kínai piacos verzió legyen... kínaiban is lehet kapni jókat, de ismerni kell, mi az, ami minőségin néz ki)... amúgy a pirosítóecset és egy pufibb fejű ecset a szemfesték eldolgozására a legfontosabb... meg az alapozó- és púderecset, de kérdés, használ-e egyáltalán alapozót

-rúzs, szájfény

-körömlakk

-szemceruza vagy szemhéjtus

-esetleg szemöldökceruza, ha szüksége van rá (ha sötétbarna, nem kifejezetten meleg tónusú a haja, ne túl meleg színű barna ceruzát válassz, inkább szürkésebbet, annak természetesebb a hatása)

ehhez esetleg még mehet miniparfüm, minikézkrém is.

2015. máj. 31. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyárra szerintem jól jön egy mattító áttetsző púder. Annál nincs gond a színválasztással sem. Pl Essence. Valamint arcra való fényvédő is igen hasznos, habár nem smink, de smink alá való. Ecset készlet. Púderhez való meg amiket még veszel neki.
2015. máj. 31. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem vele veszed meg a dolgokat,szóval a korrektor,alapozó,púder(bár utóbbival nehezebb mellélőni)kilőve.Szempillaspirál jó ötlet,rúzsnak valamilyen halványat válassz,semmiképp sem rikító vöröst.Szemhéjpúdernek mindenképp valamilyen földszínt,bézs,barna,lila,ezek kb.minden szemszínhez jól állnak.Mehet mellé még egy szemceruza is,vagy fekete,vagy barna szerintem.
2015. jún. 2. 15:01
 9/9 Sophia Kaulitz válasza:
Essence, Isana, Rival de Loop, P2 és Kiko termékeket ajánlok. Azért, mert minőségiek, és ami fontosabb nem alkalmaznak állatkísérletet!
2015. jún. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!