Sminkcsomagot adnék ajándékba,13 éves lánynak. Miket tegyek bele?
Tinik, ti minek örülnétek? Konkrét márkát, dolgot írjatok, ha lehet. Olyasmi kéne ami minden nap is használható, nem feltűnő valami és drogériában beszerezhető.
Púder mindenképp lesz benne, mert azt tudom, hogy akar. Csak nem tudom milyet...
sosem lehet elég korán kezdeni, hadd menjen tönkre a bőre a gyerekeknek....
de ha muszáj, mert "mindenki sminkel", hát hadd menjen a többi kis birka után
Essence-nek vannak jó és olcsó termékei, a szájfények elég jók, Rossmannban ha találsz Lovely sárga tubusos szemspirált, az kitűnő minőség, szerintem ennél többet nem kéne.
talán egy könyv, hogy a kis feje belülről is szépüljön
Èn ugyan már 17 is elmùltam,emlékszem hogy 13 éveseb kezdtem először smibkelni magam komolyabban..ìgy visszagondolva sok mindent kipròbáltam amir lehet nem kelett volna illetve rosszzl használtam...beleestem abba a hibàba hogy megvettem ilyen olcsò márkákat mint pl miss sporty s-he,essence...ezeket inkább ne.ezejnek max a szàjfényei jòk.Vègül is minden adhatò egy 13 évesnek is..de inkább menjetek el együtt választani.de egy fekete szempillaspirállal nem lőhetsz mellé,az alap.Vehetsz pirosítòt meg vilàgos pasztel szìnű szemhéjfestèmeket....szemceruzát...szìnes körömlakkokat
Én a h&m-es körömlakkokra esküszök...sminkcucc nekem astor loreal mac vàlt be egyszer volt artdeco cerkám..imádtam.Amit ne vegyèl:tus,tùl erősen fedő alapozò(szerintem elég a korrektor,annyira csak nem rossz a bőre mèg)ne vegyèl fekete ill sötét/erős sminkcuccokat,műszempillát,vörös rùzst.Vagy esetleg szinezett
hidratàlô szőlőzsír,korrektor...testpermet esetleg parfüm.
alapozó, szájfény, szemceruza, sminkpaletta :)
márkákat meg mondtak a többiek:)
én is vettem egy ilyen szettet az unokahúgomnak, és a pubertás az katasztrófa volt. Besültek a pórusai, akkora kráterei lettek, hogy szörnyű. A szempillái, meg rövidebbek lettek.
Inkább valami arcápolót vennék, esetleg szájfényt. A többivel inkább ártasz mint használsz neki.
Én 13 éves lánynak szempillaspirált, szájfényt és körömlakkot adnék, ha már sminkcsomagról van szó. Több nem kell még neki, hiszen még jóformán gyerek.
Szempillaspirálja pl. az essencenek jók, és nem is drágák, illetve a szájfényei is nagyon jók! Körömlakkok közül a lorát, a moyrat és az essence-t ajánlom.
Korrektort mindenképpen vegyél! Én csak azt használtam, púdert nem, mert problémás bőröm volt.
Ha mondjuk belefér a keretbe, sminklemosót is vegyél neki, jó szolgálatot tesz.
Ha problémás a leányzó bőre akkor arctonikot, arcradírt is tehetsz a csomagba. Nekem anno a Garnier termékei váltak be.
A sminkcuccokról úgyis írtak a többiek. Alap darabokat vegyél.
13 évesnek púder????????? Minek??? Fiatal még, tönkremegy a bőre, a púder ártalmasabb, mint az alapozó.
Én egy márkásabb, natúr korrektort vennék gyógyszertárban vagy a dm-ben baleásat. Erre szüksége lehet, még akkor is ha nem pattanásos.
És maximum egy natúr árnyalatú szemhéjfestéket és színtelen szemspirált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!