Férfinak alapozóról mit gondoltok?
19 éves vagyok és ilyen sima semmilyen csillogós teljesen alap alapozóval, hogyha egy kicsit áthúzom az olyan részeket ahol annyira nem tetszik, mert vörösebb egy picit vagy akármi...
mit gondoltok erről szerintetek?
gáz, nem gáz? mehet, nem?
próbálj olyat venni, amilyen a bőrszíned. van krémes, meg stiftes korrektor is, dm-ben, rossmannban találsz.
aki meg leszavazta a véleményemet, hogy szerintem normális 1-2 piros pattanást eltüntetnie egy fiúnak, az hülye és igénytelen.
nektek akkor lesz valaki férfi, ha nem tőrödik magával és gennyes pattanással a fején megy suliba, dolgozni? akkor éjszakáként puszilgassátok a gyulladt pattanásokat.
értem köszönöm :)
milyet érdemes venni van valamilyen jobb márka vagy valami?
igazából nem mindennapos dolognak szánom, csak mondjuk most is nemsokára randi lesz, meg ilyen dolgokra.. hisz szokás, hogy pont akkor jön ki valami vagy egyéb :Ddd
Ha hegeid vannak, akkor shea vajjal kenegesd. Lézerrel is eltüntethető.
Amúgy számomra ez a legjobb korrektor, tökéletesen fed: [link]
Szerintem 'Pesten minden Rossmannban kéne, hogy legyen :)
Ha van Catrice állvány, akkor ezt is megtalálod majd rajta.
Sajnos vidéken,(a városban) ahol élek, jellemzően kevesebb márkának van állványa a Rossmannban. (de DM-ben is)
nem kell direkt férfiaknak valót venni, mert ugyanaz van bennük, mint a nőieben, csak a marketinget kihasználva drágábban árulják őket.
amúgy jó kis videók férfi sminkről:
19.
Kár, hogy nem említ márkákat a mellékelt linkben levő filmek. Nagyon hatásos. Kipróbálnám ezeket a termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!